Results 1 to 4 of 4

How to activate new skins in old IL2 v1.2?

IL-2 Sturmovik Pilot's Lounge Discuss How to activate new skins in old IL2 v1.2? in the Aviation Gaming forums; I know how to do this in IL2 PF, but not in the oldest version of IL2 stand alone game. ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    4
    Country
    Czech Republic
    Post Thanks / Like

    How to activate new skins in old IL2 v1.2?

    I know how to do this in IL2 PF, but not in the oldest version of IL2 stand alone game. Does anybody know how to do this?


  2. #2
    Senior Member lesofprimus's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Long Island Native in Mississippi
    Posts
    19,166
    Country
    United States
    Post Thanks / Like
    Why would u want to???



  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    4
    Country
    Czech Republic
    Post Thanks / Like
    Why not? I buyed IL2 here for less than 7 US$ and want to use it . Does anybody know whether it is possible? Why are void bitmaps there if not for making new skins?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    4
    Country
    Czech Republic
    Post Thanks / Like
    Isn't here anybody knowing the answer?
    Last edited by Aftanas Galik; 01-08-2007 at 09:15 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93