![]() |
| | #361 |
| Siggy Master ![]() Join Date: Jun 2005 Location: Poland
| Oh nowa akcja promocyjna - kupujcie, kupujcie bo nie bedzie..... jaja se robią.
__________________ ![]() |
| | |
| | #362 |
| Senior Member Join Date: Oct 2007 Location: EPPI
| Ja tam jedną flaszkę mam. A swoja drogą to ciekawe zjawisko, lepiej zabić dojną krowę niż ją leczyć i później mieć z tego jakieś profity. |
| | |
| | #363 |
| No właśnie ...Śmierć jak kromka chleba czyli Smierć po Polsku.
| | |
| | #364 |
| Senior Member | e tam, nikt krowy na poważnie zarzynac nie zamierza...wyprowadzi się ją tylko na chwilę do lasu...nadzorcy pokaże pustą stajnie, a krowę sprzeda na lewo... Mamy to jako naród wypraktykowane...
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #365 |
| O to to prędzej.
| | |
| | #366 |
| Ale to i tak jest smutne, że najgroźniejszymi wrogami jesteśmy sami. Czy autodestrukcja to wszystko na co nas stać? |
| | |
| | #367 |
| Niestety mamy wbudową procedure autodestrukcji na stałe....
| | |
| | #368 |
| http://www.ww2aircraft.net/forum/ww2...wii-19040.html (Russian military historian blames Poland for WWII) Niech mnie ktoś kopnie w d.... . Ja już nie wiem czy ja zwariowałem czy ten świat? Zaraz będziemy przepraszać wszystkich za rozpętanie wojny światowej. |
| | |
| | #369 |
| Jeśli sie coś nabroiło to najlepiej zwalić winę na kogoś innego.Stara taktyka.
| | |
| | #370 |
| Ruski MON już się od tego pseudohistoryka odciął i zdjęli ze strony te wypociny, ale smród pozostał. Przeczytałem jeden komentarz, że niedługo oskarżą nas o atak na Pearl Harbour. |
| | |
| | #371 |
| To jest możliwe. Parafrazując, nie odpowiadamy tylko za koklusz i gradobice. Myślę że powiniśmy ustanowić krzyż czarnych walonek z słomą i czapką uszanką dla takich gości.
__________________ ![]() Last edited by Wurger; 06-08-2009 at 08:22 AM. |
| | |
| | #372 |
| Senior Member | Co prawda Starki nie dostalem ale za to mi kolega z Polski Zoladkowe Goszka i na dodatek CZYSTA przywiozl i podarowal. Nie wiedzialem ze i czysta Zolatkowe tez teraz robia
__________________ |
| | |
| | #373 | |
| Senior Member | Quote:
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - | |
| | |
| | #374 |
|
| | |
| | #375 |
| Marek, żołądkowa czysta to ostatnio u mnie "numer jeden" z czystych gorzałek. Jeszcze nie zaczęli jej podrabiać |
| | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |