![]() |
| | #421 |
| Senior Member | Hmmmm.....Samolot super...dziewczyna- niezła....a chłopcy... no coż na chłopcach się nie znam
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #422 |
| Siggy Master ![]() Join Date: Jun 2005 Location: Poland
| Kompletna byzyydura....Cisowianka po takim locie walałaby się w kabinie raczej.Co więcej panienka wyglądałaby jak po Dyngusie. A po drugie to wolę Żywic Zdrój niż Cisowiankę...
__________________ ![]() Last edited by Wurger; 06-21-2009 at 07:50 AM. |
| | |
| | #423 |
| Senior Member | Masz skazę zawodową.... To ma byc "Top Gun" by Poland... Na tyle stac polską kinematografię
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #424 |
| Senior Member Join Date: Oct 2007 Location: EPPI
| A ja bym chciał zobaczyć tę butelkę w spodniach przeciążeniowych przy 6G Wojtek, ja wolę Warkę Ale to przebija wszystko co ostatnio widziałem. Uśmiałem się jak norka YouTube - simplus u-boot ?ód? podwodna kinowa cd. YouTube - Simplus-ubot cz2 |
| | |
| | #425 |
| Senior Member | Oczywiście nie żebym Wam chciał obrzydzac ten trunek.... ale miałem okazję coś tam robic dla wymienionych browarów.... Od tamtego czasu za napój o adekwatnej do rzeczywistości nazwie "piwo" uważam dostępne w mojej okolicy "Piwo Opata" z Klasztoru w Tyńcu: Benedicite.pl, produkty klasztorne, produkty zakonne : Piwo klasztorne Opata Bylebyście tylko po degustacji mnichami nie zechcieli zostac
| | |
| | #426 |
| Myślę że nam to nie grozi...
__________________ ![]() |
| | |
| | #427 |
| Senior Member Join Date: Oct 2007 Location: EPPI
| Na pewno nie grozi Prędzej bałbym się o mnichów Dodałem stronę do ulubionych. Ten porter wygląda interesująco. |
| | |
| | #428 | |
| Senior Member Join Date: Nov 2006 Location: Elbląg/Poland
| Quote:
No ale reklamie to ja z zasady nie wierzę... | |
| | |
| | #429 |
| Slusznie.... TV kłamie , oglądajmy video.
| | |
| | #430 |
| Senior Member | Ależ panowie, reklama nie jest dla Was... Filmiki reklamowe produkują ich twórcy sami dla siebie celem zarobienia forsy. Im droższy film ( a taki z F-16 w roli głównej pewnie trochę kosztował ) tym większe honorarium... Oni doskonale wiedzą, że nikt przy zdrowych zmysłach nie wierzy reklamie
| | |
| | #431 |
| Coś w tym jest...
| | |
| | #432 |
| Senior Member | No właśnie- ile razy kupiłeś coś wyłącznie ze względu na reklamę np. w TV?
| | |
| | #433 |
| Ani razu.Reklama nie jest mi potrzebna .Kupuję tylko to co potrzebuję ja sam a nie to co chcą inni.
| | |
| | #434 |
| Senior Member | No właśnie. Patrz więc na rekllamę Cisowianki a dostrzegaj wyłącznie "Jastrzębia". No i ewentualnie modelkę. Na pewno nie próbuj dostrzec sensu....bo go tam nie ma.
| | |
| | #435 |
| A znasz ten kawał jak przychodzi pacjent do lekarza i mówi że nie będzie pił już więcej Cisowianki?
| | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |