![]() |
| | #436 |
| Senior Member Join Date: Oct 2007 Location: EPPI
| Bo? |
| | |
| | #437 |
| Senior Member | Nie- dawaj! ( A tak a'propos ja też nie piję Cisowianki... )
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #438 |
| Siggy Master ![]() Join Date: Jun 2005 Location: Poland
| OK. Panie Doktorze ja nie będę pił więcej tej Cisowianki - mówi pacjent. A to czemu ? - pyta lekarz No bo ta woda odbija się zgniłymi jajami - pada odpowiedź Fakt - stwierdza lekarz - coś jest nie tak, bo powinna odbijać się ustami.
__________________ ![]() |
| | |
| | #439 |
| Senior Member | Ale jak mnie kiedyś odwiedzisz...Otóż ja mmieszkam w uzdrowisku Kraków....to jest południowa dzielnica Krakowa na terenie której są źródła wody siarkowej ( od średniowiecza były tutaj kopalnie siarki ). Źródła są baaardzo lecznicze- szczególnie na reumatyzm. Ale śmierdzą na potęgę siarkowodorem czyli "zgniłymi jajami"... Jak się tu mieszka od zawsze to się nie czuje- ale przyjezdni zawsze mają z tym problem... A przy okazji- słyszałeś o incydencie Boeinga LO2 z Chicago do Wawy? Ponos ledwo uszedł z życiem.... http://avherald.com/h?article=41b7477b&opt=4096
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - Last edited by v2; 06-21-2009 at 05:52 PM. |
| | |
| | #440 |
| Nie ma problemu Ja jestem zachartowany.Najpierw zapachy z Ziemniaczanki przez 15 lat .Potem HS Śmiłowo ( czytaj Mordor) a teraz oczyszczalnia ścieków.Po takim przygotowaniu to zgniłe jaja są perfumą. Oho...torbulencja powyżej FL300.ZIemia da nam popalić...it jeszcze jak.
__________________ ![]() Last edited by Wurger; 06-21-2009 at 07:00 PM. |
| | |
| | #441 |
| Senior Member | Widziałeś Wojtku taką stronkę: Flygplan över Sverige LIVE! ? Pewnie tak boś w końcu fachowiec od tych rzeczy. Dla mnie nad wyraz interesująca...
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #442 |
| A tak ...widziałem. Ale to nie jest kompletna sytuacja w powietrzu.Brakuje tutaj kilku rzeczy, np. ruchu wojskowego.
| | |
| | #443 |
| Senior Member Join Date: Oct 2007 Location: EPPI
| Nie mogłem się powstrzymać Wchodzi facet do sypialni z owca na reku i mowi: "Kochanie to jest ta krowa co sie z nia kocham jak masz bol glowy" Podnoszac wzrok znad ksiazki, zona mowi: "Jakbys nie byl taki glupi jak jestes, to bys wiedzial, ze to owca, a nie krowa" Na co on: "Mowilem do owcy". |
| | |
| | #444 |
| O żesz ty........
| | |
| | #445 |
| Senior Member | O Boze!
__________________ |
| | |
| | #446 |
| Pampersa, pampersa....Mareczku...
| | |
| | #447 |
| Senior Member | Albo sie trzeba najpierw wysikac jak sie was czyta
__________________ |
| | |
| | #448 |
|
| | |
| | #449 |
| Senior Member | Tylko trzeba uważac, żeby żony nie zaglądały przez ramię z czego to szanowny małżonek rży...
| | |
| | #450 |
| Albo oglądać jak nie ma żony w pobliżu.
| | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |