![]() |
| | #496 |
| Senior Member Join Date: Oct 2007 Location: EPPI
| Szcząściarz |
| | |
| | #497 |
| Senior Member |
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #498 |
| Siggy Master ![]() Join Date: Jun 2005 Location: Poland
| Romek nie czepiaj się makaronu na pagaonach.Praktykowałem z "bażanatami" w JW1901.Wspaniali ludzie....
__________________ ![]() |
| | |
| | #499 |
| A czy ja się czepiam? Z kilkoma służyłem i tylko jednemu "palma odwalała". Bardzo lubił ten pan kapral podchorąży jak mu sie oddawało honory, czego ja szczerze nienawidziłem i pewnego razu spotkaliśmy się. Pan "ważny" do mnie z pretensjami, a ja na to "ile razy chce ten honor 2,3,5 a może dwoma rękoma". jak powiedziałem tak zrobiłem. Poleciał na skargę i druga belka przeszła obok Wybronił mnie d-ca plutonu, stary chorąży( dobry był chłop, jak ojciec, bronił nas, ale jak było trzeba to przypieprzył tekst że w pięty szło). I tym postem żegnam się czasowo z forum. Zmieniam mp. na plażę. Mam nadzieję, że jak będę leżał na piasku to żaden greenpeace mnie nie będzie spychał do wody jak wieloryba Wojtek w sobotę ponoć u nas na lotnisku w aeroklubie ma być jakiś zlot "antków". Nie mam możliwości potwierdzić tej info. Może jakaś fotorelacja? |
| | |
| | #500 |
| Nic nie wiem o zlocie.Ale warto by zajżeć.Jedziesz nad morze?
| | |
| | #501 | |
| Senior Member | Quote:
Udanych wakacji- słońca gorącego i chłodnego piwa w równych proporcjach!
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - | |
| | |
| | #502 |
| No takkkk.....
| | |
| | #503 |
| Senior Member | Jest takie niegłupie powiedzenie "prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie"... sytuacja jakiegoś tam zagrożenia lub dyskomfortu chociaż w której wtedy niewątpliwie byliśmy wywoływała u ludzi różne reakcje. Przykre. Ale trzeba wspominac przyjemne akcenty i przyjaźnie do dnia dzisiejszego...
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #504 |
| Masz całkowitą racje.Sa tacy z którymi warto sie piwa napić.
| | |
| | #505 |
| Senior Member | a jak jeszcze przy okazji można pogadac o lotnictwie... warto wtedy życ
| | |
| | #506 |
| Tak jest....
| | |
| | #507 |
| Witam kolegów po "długiej" nieobecności. Za życzenia dziękuję, proporcje piwa do słońca utrzymywane były starannie Przeważnie 3 do 1 na korzyść browara 6 PLN-ów za 0,5l Żywca z "kija" Dwa dni nad głową hasali Panowie z Sił Powietrznych. Nie zdążyłem zobaczyć czym latali(szybcy byli, a i pora wczesna) Lotnictwo marwoju z Darłówka również zaprezentowało swojego Mi-14 w locie, ale wysoko. A teraz pora aby wątroba odpoczęła |
| | |
| | #508 | |
| Senior Member | Quote:
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - | |
| | |
| | #509 |
| Sam łapał to nie narzeka....Witaj Romek ......Mocno się spiekleś?
| | |
| | #510 |
| No cześć chłopaki Korsarstwo mówisz....? To jest najgorsza, bezwzględna odmiana piractwa odbywająca się w majestacie prawa i na dodatek z uśmiechem na ustach Ale nic nie ma za darmo Na rybkę chodziłem na przystań rybacką w Unieściu. Smażone i wędzone, od sielawy po łososia. Ceny różne, ale do "przełknięcia". Zjarałem się mocno, teraz złazi mi skóra A po za tym 10 dni luzu, zero stresu, polityki i całego tego badziewia. Mówiąc krótko akumulatory naładowane. Teraz tylko jestem ciekaw, czy jak wrócę do "fabryki" to będę miał jeszcze etat |
| | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |