![]() |
| | #616 |
| Siggy Master ![]() Join Date: Jun 2005 Location: Poland
|
__________________ ![]() |
| | |
| | #617 |
| Senior Member Join Date: Oct 2007 Location: EPPI
| Trzeba było latać aparatem po lotnisku jak jakiś paparazzi? Wystraszyli się, że im jakąś tajemnicę odkryjesz i dostałeś szlaban Przez imprezę rodzinną też nie mogłem pojechać, ale widziałem zdjęcia kumpla który tam był. Z ciekawszych rzeczy widziałem na nich czarną suczkę 3UM, Kamana i Anakondę, a policyjny "plemnik" woził AT na "winogrono" na pokazach. Nic po za tym i lotami widokowymi antkiem nie było, sama statyka. Zresztą pogoda tego dnia była wredna.
__________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
| | |
| | #618 |
| No to nic nie straciłem.
| | |
| | #619 |
| Senior Member | Ale my straciliśmy, że nie byłeś- sesja z ubiegłego roku była imponująca....
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #620 |
| Wojtek, a kiedy dasz zdjęcia z czerwcowej wystawy?
__________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
| | |
| | #621 |
| Senior Member Join Date: Mar 2009 Location: Vojvodina, Serbia
| Pozdrowienie przyjacielia. Sorry for posting to Polish 'speaking corner' in English language (I could write in Slovak or Serbian though, but doubt that would solve communication problems.) Anyway I came across this scans on the internet and just wanted to share them with my fellow forum members from Poland. Hope you will find them interesting... ![]()
__________________ ![]() "Find your enemy and shoot him down - everything else is unimportant." |
| | |
| | #622 | ||
| Quote:
Czekam na resztę zdjęć od Piotra. Ale jakoś nie możemy się spotkać i wymienić płyty ze zdjąciami. Quote:
Thank you Igor. A very interesting info. Is that your article ?
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #623 |
| Senior Member Join Date: Mar 2009 Location: Vojvodina, Serbia
| Unfortunately not Wojtek. The author and myself just share the same first name.
__________________ ![]() "Find your enemy and shoot him down - everything else is unimportant." Last edited by imalko; 09-10-2009 at 07:13 PM. |
| | |
| | #624 |
| That's a pity...
| | |
| | #625 |
| Senior Member | Great articul Imalko thank you!
__________________ |
| | |
| | #626 |
| Senior Member | No cóż Panowie, smutna rocznica dzisiaj.... jedna z najsmutniejszych w naszej historii jak sądzę. Posłuchajcie: Alternatywa - Muzyka w INTERIA.PL - teledyski, koncerty, nowo?ci p?ytowe, dobra muzyka, listy przebojów
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #627 |
| Tak....zawsze nas kopią od tyłu. I jedni i drudzy.
| | |
| | #628 |
| Świeczkę w oknie zapaliliście? "Heil Sztainbach" Kukiza też jest dobre, ale trochę w innym stylu.
__________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Last edited by spit5; 09-17-2009 at 03:18 PM. |
| | |
| | #629 |
| Senior Member | i jak widac trzeci też... Wujo Barak też nas dzisiaj nieźle kopnął w zadek... inna sprawa, że nadstawiany od jakiegoś czasu.
| | |
| | #630 |
| A co ja mówiłem pare miesięcy temu?....... nigdy nikt mnie nie słucha... A propo Co będzie jak sie skrzyżuje sie murzyna z ośmiornicą ?
| | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |