![]() |
| |||||||
| Multilingual Corner The non-English 'Speaking Corner' |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #61 |
| Siggy Master ![]() Join Date: Jun 2005 Location: Poland
|
__________________ ![]() |
| | |
| | #62 |
| Senior Member Join Date: Oct 2007 Location: EPPI
| Jak się dobrze wychylisz z kabiny to z odmrażacza do szyb łykniesz Ja nigdzie się nie wybieram bo nie mam walonek. Ja robić gute arbeit i siedzieć na zapleczu. To dla mnie wymyślili termin logistyka |
| | |
| | #63 |
| Senior Member Join Date: Jan 2008
| sorry for not knowing
__________________ |
| | |
| | #64 |
| Spoko, dostaniesz czapke-uszankę i gumofilce i bedzie dobrze. A co do wychylania to nie wchodzi w rachubę bo mógłbym sobie odmrozić nos.A nie chcę wyglądać jak Jackson.
| | |
| | #65 |
|
| | |
| | #66 |
| Senior Member Join Date: Oct 2007 Location: EPPI
| Ty się nieboi, jak Jackson to ty nigdy wyglądać nie będziesz A przydział dostaniesz do Jagdverband "Tęczowy trefl". Tam za karę latają zdobycznym sprzętem chłopaków w kufajkach, a nie Wurgerami Od wczoraj nad głową latają mi suczki, ale coś powoli i cicho. Nie mogę wejść na AIP i nie wiem czy z Mirosławca czy z Świdwina. Last edited by spit5; 03-17-2009 at 02:26 PM. |
| | |
| | #67 |
| Pewnie zamontowali nowe tłumiki wydechu....
| | |
| | #68 |
| Senior Member | A powoli to dlatego, że w ramach oszczędności paliwa ( dzisiejsz informacja ze Skrzydlatej brzmi: SP zaplanowało zużycie ponad 50 tys ton paliwa, a uzyskało przydział zaledwie 22,5 tony
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #69 |
| Ano tak....Jeszcze trochę to do startu będziemy używać gumowych sznurów.
| | |
| | #70 |
| Senior Member | Latac Cię zachciewa.... paliwo będzie tylko dla jednostki VIPowskiej... areszta towarzystwa musi sobie radzic na chwiejnicach ( czy jak tam sie ten wynalazek z dawnych czasów nazywał). Inna sprawa, że suczka na chwiejnicy będzie imopnująco wyglądac...
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #71 |
| Zawsze powtarzałem żeby zrobić je z Małego Modelarza.Zawsze to taniej. Ale wydaje się że chwiejnica to też nie zmieści sie w budżecie.Ruskie wynaleźli metodę lepszą "pieszo latając".Bardzo dobra rzecz na zylaki.
| | |
| | #72 |
| Senior Member | Tak Ruscy to mieli łeb....chociaż jak pamiętam Anglcy też cwiczyli latanie na rowerach ( pamiętasz tę scenę z Ciemnoniebieskiego świata?)...
| | |
| | #73 |
| Ano....
| | |
| | #74 |
| Senior Member | Panowie na milosc szewca! Oczym wy rozmawiacie?
__________________ |
| | |
| | #75 |
| Senior Member | a o takich tam różnych Marku... Ja mam cos dla Wojtka ale pod warunkiem, że: 1. Zmieni miejsce pracy np. na Berlin, 2. Spowoduje, że ten "zug" pojedzie do Berlina z Piły przez Bydgoszcz Możesz sobie wybrac Wojtku co wolisz... Superpoci?g po??czy Pi?? z... Berlinem - Gospodarka - Dziennik.pl
| | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |