![]() |
| |||||||
| Multilingual Corner The non-English 'Speaking Corner' |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #76 |
| Siggy Master ![]() Join Date: Jun 2005 Location: Poland
| SF pełna gebą....
__________________ ![]() |
| | |
| | #77 |
| Senior Member Join Date: Oct 2007 Location: EPPI
| A mnie się podoba. Jestem za. Nawet przez Bydgoszcz |
| | |
| | #78 |
| Senior Member | To zupelnie jak ten facet co podjezdza do seturatora z woda sodowa na rowerze a baba sodowka sie pyta go czysta czy z sokiem a on jej odpowiada ze wszystko jedno bo i tak jestem na rowerze.
__________________ |
| | |
| | #79 |
| Ha ha ha ha...
| | |
| | #80 |
| Senior Member Join Date: Oct 2007 Location: EPPI
| Dobre A tak poważnie to ten pociąg to nie SF. Mam w rodzinie byłego kolejarza z Krzyża, który mówił, że Niemcy już 12 lat temu chcieli wejść a właściwie wjechać na tę linię z opcją rozbudowy do Kaliningradu. PKP robiła wszystko by ich zniechęcić (brak kasy na remont torów, brak ludzi do obsługi, itp.) a DB mówiła że da kasę na remont i ludzi do obsługi. Sprawa ucichła, ale co jakiś czas wraca jak bumerang. |
| | |
| | #81 |
| Senior Member | To nie pociąg jest SF tylko to, że będzie kursował po polskich torach...Tzn. pewnie kiedyś będzie bo od cywilizacji nie ma odwrotu... Dzisiaj jednak można robic zakłady czy Wojtek ma większą szansę na autostradę z Piły do Bydgoszczy czy może na ten pociąg...Obydwa rozwiązania wygladają na SF...
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #82 |
| Dokładnie.A biorąc pod uwagę że emerytura nie jest daleko to i tak nie mają znaczenia.No chyba że będę jeździł do sklepu modelarskiego.
| | |
| | #83 |
| Senior Member | Na tę emeryturę to Ty się za bardzo nie ciesz... słyszałerm, że naszemu pokoleniu grozi w pracy dożywocie
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - Last edited by v2; 03-24-2009 at 06:48 PM. |
| | |
| | #84 |
| Ja mam zwolnienie lekarskie.
| | |
| | #85 |
| Senior Member | ha, w tej sytuacji to nie wiem czy Ci współczuc czy zazdrościc....
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #86 |
| Oczywiście zazdrościć.
| | |
| | #87 |
| Senior Member | Ja Bym tez chcial zwolnienie lekarskie! Jak to sie robi!?
__________________ |
| | |
| | #88 |
| Senior Member | Najprościej jest zachorowac...
| | |
| | #89 |
| I pójść do lekarza.
| | |
| | #90 |
| Senior Member |
__________________ |
| | |
![]() |
| Thread Tools | |