![]() |
| |||||||
| Multilingual Corner The non-English 'Speaking Corner' |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 |
| Senior Member Join Date: Oct 2007 Location: EPPI
| Ludziska spod biało-czerwonej szachownicy. Meldować się proszę W końcu trzeba wiedzieć ilu nas tutaj jest. |
| | |
| | #2 |
| Siggy Master ![]() Join Date: Jun 2005 Location: Poland
| No paru się zanajdzie. Co do meldowania to chyba mam wyższy stopień ale jeżeli nie to mam większą wysługę.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| A ja się Ciebie nie boję ....... bo wujcio ma Glocka Wojtek jako przedstawiciel władz forum powinieneś pierwszy założyć ten temat. A na pagony to się policytujemy u Andrzeja |
| | |
| | #4 |
| Nie boisz się ....tak.....ale bedziesz się bał..... ![]() Co do startu tego tematu to na trzech się nie opłca ale dzisiaj doszło dwóch nowych.Tyle że mogą się już nie pokazać.Zobaczymy.
| | |
| | #5 |
| Rafharta znam z starego PWM-u. Ma tam wątek o Łagg-u z ICM. Nawet fajnie mu wyszedł. A ten drugi to kto? |
| | |
| | #6 |
| Arturo1
| | |
| | #7 |
| Senior Member | Witajcie Panowie, ja też sie oczywiście zapisuję do naszego kącika...
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - |
| | |
| | #8 |
| Witaj..no to jest nas trzech.Brakuje Net_sailora , Brunnera i jeszcze paru.Niestety większość zapisała się tutaj chyba na jeden raz. Dostali lub znaleźli co potrzebowali i sajonara.Ślad po nich zaginął. Ale dobrze że choć my możemy pogadac tutaj po ludzku.
__________________ ![]() Last edited by Wurger; 11-26-2008 at 03:04 PM. |
| | |
| | #9 |
| A to prawda z tymi jedno postowymi userami, to forum to kopalnia wiedzy o lotnictwie, więc nie dziwię się, że ciotka Google kieruje ich tutaj w poszukiwaniu informacji. V2 bardzo mi się podobają twoje zdjęcia. Sam mam zamiar wrzucić tutaj fotki policyjnych helikopterów, ale zawsze znajdzie się coś pilniejszego do roboty. Cieszę się, że w temacie o 17 września 1939r udało się pokazać prawdę o tym wydarzeniu. Nawet ten jeden uświadomiony australijczyk jest sukcesem. Wiem, że brzmi to trochę górnolotnie, ale ja się cieszę. |
| | |
| | #10 |
| No i mamy jescze jednego nowego ale się nie odezwał jeszcze.Ma nicka BunsenHoneydew.
| | |
| | #11 | |
| Senior Member | Quote:
To w dużej mierze dzięki Wojtkowi. Ma wojskowy dar przekonywania Pozdrawiam!
__________________ ![]() "A good fighter pilot, like a good boxer, should have a knockout punch..... You will find one attack you prefer to all others. Work on it till you can do it to perfection... then use it whenever possible." - Captain Reade Tilley, USAAF 7 Victories, WW-II - | |
| | |
| | #12 |
| I następny ziomek - fret. Ciekawe czy jednopostowy czy nie?
| | |
| | #13 |
| Member Join Date: Aug 2008 Location: A Galaxy Far, Far Away
| Melduję się! Po dłuższej przerwie, ale witam ponownie!
__________________ ![]() "If they could cook, I'd marry one!" - Gene Valencia (23 kills) about F6Fs |
| | |
| | #14 |
| Cześć |
| | |
| | #15 |
| Cześć i czolgiem..
| | |
![]() |
| Thread Tools | |