![]() |
| |||||||
| Multilingual Corner The non-English 'Speaking Corner' |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 |
| Junior Member Join Date: Jan 2005 Location: Ljubljana, Slovenia
| Slovenci v letalstvu Je kakšen rojak kje, ki brska po tem forumu? Če je, potem naj napiše katero letalo 2WW mu je najboljše oz. najljubše. Ter seveda naj pilot. Moj je H.J.Marseille/W.Moelders in pa Focke-Wulf 190 D-9.
__________________ Nulla rosa sine spina. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Join Date: Feb 2005 Location: Gdansk, PL
| moj ulubiony samolot to hurricane
__________________ Pozdrawiam |
| | |
| | #3 |
| Kakšna zgodnja verzija ali poznejša verzija Hurricana? Ja, res je imel levji delež pri Bitki za Britanijo.
| | |
| | #4 |
| z bitki za britanijo (bitwy o anglie), taki hurricane na ktorym Polacy z dywizjonow 302 i 303 latali
| | |
| | #5 | |
| Senior Member | Quote:
__________________ ![]() Horrido!! Brunner PL | |
| | |
| | #6 |
| Koliko Poljskih pilotov je pa letelo v RAF?
| | |
| | #7 |
| koliko znaczy jaka liczba pilotów?
| | |
| | #8 |
| Ne razumem. (jaka liczba pilotow)?
| | |
| | #9 |
| Senior Member Join Date: Nov 2004 Location: Praga Mater Urbium
| Ahoj! Moje jest tez Hawker Hurricane /a Českoslovenětí i polski RAF piloti. Brunner i Toffigd znate Sgt. Josef František, DFM&Bar z polske 303 Warzsawa-Kosciuszko squadrony?
__________________ "He's a menace to himself and everything else in the air... yes, birds too." - Airplane! Memory of Nation Why Did Hitler Want Czechoslovakia WW2 Was A War That Had To Be Fought! What Really Happened in Israel? Children of Hamas |
| | |
| | #10 |
| "koliko" jest "how much". Liczba newiem.
__________________ "He's a menace to himself and everything else in the air... yes, birds too." - Airplane! Memory of Nation Why Did Hitler Want Czechoslovakia WW2 Was A War That Had To Be Fought! What Really Happened in Israel? Children of Hamas |
| | |
| | #11 | |
| Senior Member | Quote:
Pochodzisz z Czech?
__________________ ![]() Horrido!! Brunner PL | |
| | |
| | #12 |
| Member | Pozdravljen, Ulrich! Moj Bog, koliko leta je minilo od kadar sem zadnji~c bil v Sloveniji! Tvoja je zemlija ena med naijlepsjih na tem svetu! Moje naijljubse letalo je "Dvorepni Hudic", seveda hocem rect P-38. Veliko cenim tudi Spitfajerija Mk.I, P-40, in Corseirja. Ne bi hotel da mislis da sem Slovenec, ne bi bilo posteno od mene. Jaz sem 50% iz Zdruzene Drzave Amerike, in 50% Italijan, a moj oce je bil dolga leta v diplomatstvo, tudi v bivso Jugoslavijo. Poznam Kopra na primorju zelo dobro, zivel sem tamo v mojo mladost. Se zmeraj imam prijatelje s katerim sem v kontaktu. Uzival sem dolge ure v aerodromu v Portoroz, gledajoc letala ki so pristajala in odletela. Enkrat se spomnem, bil sem skupaj s mlajisega prijatelja, videl se enega Spitfajerija pristajati. Bil je pravi uzitek! moj E-mail je: Douglas__King@hotmail.com
__________________ Col. Douglas King "Hell's Devils" Commanding Officer http://s9.invisionfree.com/475_FG_An...orum/index.php |
| | |
| | #13 |
| "Pochodzisz z Czech?" -Tak.
| | |
| | #14 | |
| Junior Member Join Date: Sep 2008
| Quote:
| |
| | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |